Mali İşler

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatlarına ve kurum politika, prosedürlerine uygun olarak, dört ana başlıkta çalışmalarını sürdürür.

Bütçe ve Raporlama: Acıbadem Okulları’nın finansal gücünü sürekli ve sürdürülebilir kılma amacıyla, her türlü mali ve tablo ve raporlamanın sistematik olarak yapılmasına dikkat edilerek;  yıllık, üç aylık ve aylık bütçe takibi gerçekleştirilir.

Muhasebe: Muhasebe, vergi /sosyal güvenlik mevzuatına ilişkin işlemler günlük olarak kanuni defterlere işlenir, maliye ve SGK ödeme yükümlülükleri zamanında yerine getirilir. Tüm süreçler dönemsel olarak denetlenmektedir.

Finans: Okul ücretleri MEB mevzuatı doğrultusunda ilan edilerek peşin veya okul taksit sistemi (anlaşmalı bankalar aracılığı ile düzenli ödeme) ile tahsil edilmektedir.

Tedarikçi Ödemeleri: Satınalma işlemlerinin tamamlandığı hizmet ve ürünlere ait faturalar onaylandıktan sonra resmi banka hesaplarına ödemeleri yapılmaktadır.