Kütüphane

Özel Acıbadem Okulları’nın “iki kampüs tek okul” anlayışı çerçevesinde Acıbadem Kampüs Kütüphanesi ve Çamlıca Kampüs Kütüphanesi olmak üzere iki kütüphanesi bulunmaktadır.

Kütüphane hizmetleri her iki kampüste eş zamanlı olarak verilmektedir. Kampüslerimizde toplam 25.000 kitap bulunmaktadır.

Özel Acıbadem Okulları Kütüphaneleri:

• Öğrenci, öğretmen ve kurum personelinin araştırma becerilerini desteklemek ve bilgi gereksinimlerini karşılamak için basılı kaynak sağlamak,
  • Yaşam boyu öğrenme anlayışını geliştirmek  üzere öğrenci, öğretmen ve personelinin okuma kültürü edinmelerini ve kütüphane kullanım alışkanlığı kazanmalarını desteklemek,
  • Kütüphane kullanıcılarının doğru bilgiye ulaşmaları konusunda onlara rehberlik etmek,
  • Teknolojik gelişmeleri kütüphane eğitim sistemine uyarlamaya çalışmak

üzere faaliyet gösterir.

Kütüphane koleksiyonumuzda Türkçe ve İngilizce basılı kaynakların ve dergi aboneliklerinin yanı sıra öğrencilerin araştırma yapmalarına yönelik laptop ve tablet bulunmaktadır.

Ödünç/İade İşlemleri

Kütüphane kullanıcılarımız bir defada üç kitabı on gün süre karşılığında ödünç alabilirler.

Kaybolan/Zarar Gören Kitaplar

Öğrencilerimizin sorumluluklarını geliştirmek amacıyla, kütüphanemizde bulunan basılı materyalin herkes tarafından kullanıldığının farkındalığını oluşturmak adına kaybolan kaynakların yerine aynı materyali temin etmeleri gerekmektedir.

Kütüphane Kullanım Saatleri

Kütüphanelerimiz, Pazartesi ve Cuma günleri arası, 8.30 – 16.30 arası açıktır.

''Kütüphane Katoloğumuza Ulaşmak İçin Tıklayınız'' http://78.189.22.55/yordambt/yordam.php